Video / audio

Spanyol

Me levanto a las seis de la mañana y desayuno, leo el periódico, después voy a la facultad donde normalmente tomo una clase o dos por la mañana. Después vuelvo a mi casa y ahora estoy escribiendo mi tesis. Escribo mi tesis por tres horas y después por las ... por la noche, pero por la tarde, tarde pues me gusta ir a pasear o jugar al tenis o ir a salir a los bares con los amigos a beber una cerveza por la Avenida de la Moncloa o por las calles de Madrid.

Magyar

Reggel hatkor kelek, megreggelizem, elolvasom az újságot, aztán bemegyek a tanszékre, ahol általában egy vagy két előadásom van délelőtt. Ezután hazamegyek és ilyenkor a szakdolgozatomat írom. Három órán át a szakdolgozatot írom, aztán ... este, vagy inkább délután szeretek elmenni sétálni vagy teniszezni, vagy a barátokkal elmenni egy bárba meginni egy sört a Moncloa-sugárúton vagy valamelyik madridi helyen.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

A szóbeli gyakorlás főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép