Video / audio

Spanyol

Bien, mi familia está compuesta, bueno, de mis padres y dos hermanos más. Mi hermano mayor tiene treinta y un años en este momento y mi hermano menor tiene once años. Tenemos bastante diferencia. Mi hermano mayor es ingeniero agrónomo profesional. Mis padres son profesionales. Mi padre es médico veterinario y mi mamá es tecnólogo médico. Yo soy ingeniero agrónomo y mi hermano está en el colegio todavía.

Y bueno no sólo, no trabajamos todos juntos. Tenemos unas empresas familiares en la cual trabaja mi hermano mayor que vendría a ser el gerente de la empresa. Mi padre es el dueño y mi madre en realidad está más dedicada a la casa y yo estoy estudiando aquí en Estados Unidos precisamente para hacerme cargo también de todo lo que es el área de negocios de las empresas en que trabajamos todos.

Magyar

Hát, a családom a szüleimből és rajtam kívül még két fiútestvérből áll. A bátyám jelenleg 31 éves, az öcsém pedig 11 éves. Elég különbözőek vagyunk. A bátyám hivatásos agrármérnök. A szüleim is szakemberek. Édesapám állatorvos, anyukám orvostechnológus. Én agrármérnök vagyok, az öcsém pedig még iskolába jár.

És hát nem csak együtt dolgozunk [?] Vannak családi vállalkozásaink, ahol a bátyám lett a cégvezető. Az édesapám a tulajdonos, az édesanyám igazából inkább a háztartással foglalkozik, én pedig itt tanulok az Egyesült Államokban, pontosan azért, hogy átvegyem az üzletkötéssel kapcsolatos területet a cégekben, melyekben együtt dolgozunk.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulás



Források

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

A szóbeli gyakorlás főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép