Interjú

Spanyol

Bueno las prácticas de negocios se realizan tanto a la hora del almuerzo alrededor de la una de la tarde, y también en la noche a las nueve normalmente. Las más comunes son a la hora de almuerzo, y... pero a la hora de la cena también puede ser. O sea también... también es bastante normal los jueves, o miércoles tener alguna cena de negocios.

O también ir a tomarse un trago y conversar sobre los negocios, a las, ¿qué sé yo?, siete de la tarde. Normalmente el horario de trabajo es de ocho y media a una, y después desde las dos y media a siete, a ocho. Es más o menos como aquí también son períodos largos.

Magyar

Hát az üzleti ügyeket az ebédidő­ben, nagyjából délután egy körül intézik, illetve este általában kilenckor. A legáltalánosabb ebédidő­ben és... de vacsoraidő­ben is lehet. Aztán rendben van az is, ha csütörtökön vagy szerdán van üzleti vacsora.

Vagy elmenni egy italra és megbeszélni az üzleti ügyeket, mittudomén, este hétkor. A munkaidő rendszerint fél kilenctől egyig tart, aztán fél háromtól hétig-nyolcig. Nagyjából úgy, mint itt [USA], hosszabb időszakok vannak.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép