Interjú

Spanyol

Yo podría decir que el machismo es algo muy arraigado en nuestras culturas latinoamericanas. Porque desde nuestros antepasados, tenemos una cultura donde el hombre generalmente es el que toma el mando en todo lo que se hace. Entonces generalmente son las personas que toman las decisiones, que dicen como deben hacerse las cosas. Y la mujer es vista como: la que debe estar en la casa, la que debe cuidar de los niños, la que no debe trabajar, la que debe servir en todo momento al hombre.

Magyar

Mondhatom, hogy a machismo olyasvalami, ami mélyen gyökerezik a latin-amerikai kultúrák­ban, mivel eleink óta olyan kultúrában élünk, ahol rendszerint a férfi kezében van az irányítás minden téren. Így ők azok, akik a döntéseket hozzák, akik megmondják, hogyan is legyenek a dolgok. A nő­ről pedig azt tartják: neki otthon a helye, ő vigyázzon a gyerekek­re, neki nem kell dolgoznia, mindig a férit kell szolgálnia.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép