Interjú

Spanyol

Bueno, las negociaciones generalmente no se da una respuesta directa en el caso como puede ser en Estados Unidos que sea un "sí" y un "no." Generalmente puede ser un "tal vez," "puede ser," "vamos a ver," "ya me ve en la próxima semana y conversamos." Entonces, es cuando de repente se quiere dar inicio a un "no" puede ser, ¿no? Entonces yo pienso que tendría que estar esperando la persona, en este caso el americano, unas dos o tres oportunidades antes de poder recibir una respuesta específica.

Magyar

Hát a tárgyalásokon általában nem szoktak egyértelmű válaszokat adni, mint ilyen esetben az Egyesült Államok­ban szokásos, hogy "igen", vagy "nem". Általában inkább egy "talán", "lehetséges", "majd meglátjuk", "jövő héten újra találkozunk és beszélünk". Mondjuk olyankor, amikor egy "nem"-et fel szeretnének vezetni. Így azt gondolom, hogy annak az illető­nek - jelen esetben az amerikai­nak - várnia kellene úgy két vagy három alkalmat, mielőtt konkrét választ kaphat.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép