Interjú

Spanyol

El rol de los abogados en el país, creo que es importante. Voy a bastantes compañías como te comenté hace un rato. Y yo veo que los negocios, en los negocios una parte importante son los abogados. Me parece que el abogado no está desde el inicio de las situaciones. Pero creo que sí es un buen apoyo para situaciones de negocios, problemas contingentes, situaciones de impuestos. Y el abogado en el país en Perú, el abogado que respalda negocios, yo creo que tiene una buena posición y es muy respetado.

Magyar

Ebben az ország­ban szerintem fontos az ügyvédek szerepe. Sok cég­nél járok, mint azt nemrég említettem. És azt látom, hogy az üzletkötés... az üzletkötés­nél fontos szerepe van az ügyvédek­nek. Szerintem az ügyvéd nincs jelen az ügylet kezdetétől fogva. Viszont úgy gondolom igen jó támogatást tud nyújtani az üzletkötés­nél, váratlan problémák­nál, adóügyek­ben. És Peru­ban az ügyvéd, a vállalkozást segítő ügyvéd szerintem jó pozíció­ban van és nagyon megbecsülik.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép