Interjú

Spanyol

Mi participación en la empresa que yo estoy realmente es más técnica que de, que este, que de otro tipo, los abogados dentro de la empresa son una parte muy importante. Son los que al final, final cuando se da una decisión o cuando se toma una decisión, son los que al final, final toman los números o ven si realmente es algo que conviene para la compañía. No estoy yo muy involucrada en este aspecto, pero sí la toma de decisiones definitivamente aquí en este país, es muy..., tiene que ser validada por el contralor o por el abogado de la compañía.

Magyar

Bár az én feladatköröm a cég­nél, ahol dolgozom, igazából inkább műszaki jellegű, semmint bármi más, az ügyvédek igen fontos elemei a cég­nek. Ők azok, akik legvégül, amikor egy döntés megszületett, egy döntést meghoztak, ők azok, akik végül fogják a számokat és megnézik, hogy tényleg olyasmiről van-e szó, ami előnyös a cégnek. Nem folyok bele túlságosan ezekbe a dolgokba, de a döntéshozás ebben az ország­ban egyértelműen nagyon... ellenőriznie kell a kontroller­nek vagy a cég ügyvéd­jének.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép