Interjú

Spanyol

Bueno, en el Perú, como en muchos países latinos, es muy importante, consideramos bastante importante el conocer a la persona con quien vamos a hacer negocios. Muchas veces es más importante saber de la honestidad de la persona que de los conocimientos que ella tiene del tema que se está tratando. No consideramos muchas veces la aptitud de la persona en el tema que se va a tratar, es más el conocido, el familiar, es más importante que el conocimiento que la persona tiene sobre el tema.

Magyar

Hát, Peru­ban, mint sok más latin-amerikai ország­ban, nagyon fontos, mondhatjuk igencsak fontos, hogy ismerjük azt, akivel üzletelni fogunk. Gyakran fontosabb azt tudni, hogy az adott személy becsületes, mint azt, hogy ért-e a témához, amiről szó van. Gyakran nem az illetőnek a szóbanforgó témával kapcsolatos képességeire figyelünk, sokkal inkább az számít, ami ismerős, jól ismert - fontosabb, mint az illető témával kapcsolatos ismeretei.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép