Video / audio

Spanyol

Bueno, en Colombia nosotros nos saludamos muy efusivamente, siempre de beso a quienes queremos mucho, de abrazo a nuestros padres, así sea papá, mamá, hermanos, abuelitos, todos de beso y abrazo. Cuando saludamos a alguien, o cuando conocemos a alguien por lo general es la persona mayor la que nos lo presenta.

Pero si es un amigo, simplemente llega al grupo y nos dice "Mira, este es Fulano" y ya todos lo recibimos o todos nos presentamos entre unos y otros.

Magyar

Kolumbiában nagyon szívélyesen üdvözöljük a másikat, mindig puszit adunk annak, akiket nagyon szeretünk, a szüleinket megöleljük, legyen szó apuról, anyuról, testvérekről, nagyszülőkről, mindenkinek puszi és ölelés. Amikor köszönünk valakinek, vagy amikor megismerkedünk valakivel, rendszerint a legidősebb személy mutatja be.

De ha barátról van szó, egyszerűen odamegy a csapathoz és azt mondja: "Figyu, ez itt XY" és üdvözöljük és bemutatkozunk egymásnak.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

A szóbeli gyakorlás főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép