Video / audio

Spanyol

Normalmente me levanto a las siete y media de la mañana. Empiezo el día de trabajo a las ocho y media de la mañana. Trabajo hasta la una y media de la tarde. Una y media de la tarde o dos de la tarde, tomo mi refrigerio. Regreso a mi centro de trabajo y me quedo a trabajar mínimo hasta las seis de la tarde. Probablemente me quede entre seis de la tarde, hay veces me tengo que quedar hasta las once de la noche a trabajar. De ahí me voy generalmente a partir de las seis, siete de la noche. Me voy a un gimnasio, y la clase de francés, y de ahí regreso a mi casa.

Magyar

Általában reggel félnyolckor kelek. A munkanapom félkilenckor kezdődik. Délután félkettőig dolgozom. Félkettőkor vagy kettőkor megeszem az ebédem. Visszamegyek a munkahelyemre és dolgozom legalább hatig. Többnyire hatig maradok, de van, amikor bent kell maradnom este tizenegyik dolgozni. Rendszerint eljövök hat-hét körül. Elmegyek a konditerembe és a franciaórára, onnan pedig haza.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

A szóbeli gyakorlás főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép