Video / audio

Spanyol

Bueno, me levanto temprano, generalmente a las siete, siete y media. Y me ... lo primero que hago es entrenar. Salgo a correr, aquí mismo, en este maravilloso lugar, en este jardín Botánico. Regreso a casa, más o menos una hora después. Me baño y salgo a trabajar. Trabajo por la parte de la mañana como profesor de portugués, y por la parte de la tarde como actor. Soy formado en teatro. Voy comiendo como por ahí de las dos, tres de la tarde, después de mi clase, después de haber dado mi clase.

Y veo a mis amigos en el teatro, con ellos convivo bastante tiempo durante los ensayos, y durante el tiempo que estoy en el espectáculo, en la función. Después también a veces salimos a platicar, a tomar un café. Regresar en la noche a preparar algo para el día siguiente, y descansar.

Magyar

Nos, korán kelek, általában hétkor, félnyolckor. Az első dolog ilyenkor az edzés. Kimegyek futni, itt, ezen a gyönyörű helyen, a botanikus kertben. Nagyjából egy órával később hazamegyek. Lefürdök és munkába indulok. Délelőtt portugáltanárként dolgozom, délután színészként. Színművészetet végeztem. Úgy kettő-három körül ebédelek, az előadások után, miután megtartottam az óráimat.

Meglátogatom a barátaimat a színházban, velük elég sok időt együtt töltök a próbák során, illetve a színi előadások alatt. Ezután gyakran elmegyünk csevegni egyet, inni egy kávét. Este pedig hazamegyek, hogy egy kicsit felkészüljek a másnapra, aztán lepihenek.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

A szóbeli gyakorlás főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép