Video / audio

Spanyol

Bueno, mi familia se compone de mi padre, de mi madre, que son ambos de la costa ecuatoriana pero que formaron su familia en Quito, en la capital. Somos cuatro hijas mujeres. Yo soy la mayor y tengo... mis otras tres hermanas están en Ecuador y tienen veintiuno, diecinueve y diecisiete años. Además mi hermana, que tiene veintinún años, también tiene un bebé que se llama Juan Sebastián y tiene dos años. Y él también es el último nuevo miembro de mi familia.

Magyar

Hát az én családom az édesapámból és édesanyámból áll, akik mindketten az ecuadori partvidékről származnak, de Quitóban, a fővárosban alapítottak családot. Négyen vagyunk lánytestvérek. Én vagyok a legidősebb és ... a három hugom Ecuadorban él - huszonegy, tizenkilenc és tizenhét évesek. Ezenkívül a huszonegy éves hugomnak van egy gyereke is, akit Juan Sebastiánnak hívnak és kétéves. És ő egyúttal az legújabb tagja is a családnak.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

A szóbeli gyakorlás főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép