Video / audio

Spanyol

Mis padres viven en España. Y mi padre trabaja en un banco español, es el interventor. Y básicamente lo que hace es, pues eso, coordinar al personal de caja, abrir cuentas de crédito, supervisar pues el trabajo de todos los empleados. Y también tiene mucho trato con los clientes.

Mi madre cuida niños. Es un trabajo de por las mañanas, se levanta muy pronto. Los levanta de la cama, les da de desayunar, les lleva al colegio. El mayor se queda en el colegio y se queda con la hermana, que es más pequeña, durante toda la mañana cuidando de ella.

Magyar

A szüleim Spanyolországban élnek. Édesapám egy spanyol bankban dolgozik felügyelőként. Lényegében azt csinálja, hogy a pénztári személyzetet irányítja, hitelszámlákat nyit, felügyeli az összes alkalmazott munkáját. Sokat foglalkozik az ügyfelekkel is.

Édesanyám a gyerekekre vigyáz. Ez reggel kezdődő munka, így korán kel. Ő kelti a gyerekeket, reggelit készít nekik, elviszi őket az iskolába. A nagyobbik az iskolában is marad, ő pedig a kishugával, akire egész délelőtt vigyáz.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

A szóbeli gyakorlás főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép