Video / audio

Spanyol

Bueno, los fines de semana me gusta dedicarlos a la familia. Después de toda una semana de trabajo y de estudio, es muy poco el tiempo que me queda para dedicarlo a la familia. Así que el fin de semana me gusta ir o a algún parque o me gusta ir al cine, o simplemente jugar en el jardín con mis hijos. Y si queda algo de tiempo... bueno ver... algo de televisión, algún partido de futbol. Y si hay oportunidad en las noches, reunirse con los amigos.

Magyar

Nos, a hétvégéket legszívesebben a családnak szentelem. Az egész heti munka és tanulás után nagyon kevés időm marad arra, hogy a családdal töltsem. Ezért a hétvégén szeretek elmenni akár egy parkba, akár moziba, vagy egyszerűen csak játszani a kertben a gyermekeimmel. És ha még marad valamennyi időm... akkor egy kicsit tévézek, megnézek egy futballmeccset. És ha van rá lehetőség esténként, összejövök a barátaimmal.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

A szóbeli gyakorlás főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép