Video / audio

Spanyol

Esto es un mate. De la forma en que funciona es que acá adentro del mate en sí ponemos una yerba. Luego le ponemos esta bombilla que está hecha de metal. Y agua caliente. Y se toma. Eso es todo. Esto es una flauta dulce. Yo no sé tocar pero supuestamente es un instrumento de viento. Y se sopla por acá, hace sonido y con esto se hacen las notas musicales. Esto es un álbum de fotos y sirve para guardar fotografías. Acá adentro podemos poner diferentes fotografías. Así que es un álbum de fotos. Y esto es un libro y sirve para ... no sé ... depende.

Magyar

Ez egy mate*-pohár. Úgy működik, hogy beletesszük a teafüvet. Aztán belerakjuk ezt a fémből készült szívószálat. Aztán meleg vizet. És megisszuk. Ennyi. Ez egy furulya. Nem tudok játszani rajta, de feltehetően fúvós hangszer. Így fújják meg, hogy hang jöjjön ki belőle, és ezzel zenei hangokat produkálnak. Ez egy fotóalbum, ami fényképek tárolására való. Különféle fényképeket tehetünk bele. Szóval ez egy fényképalbum. Ez pedig egy könyv, ami arra való, hogy ... nem is tudom ... attól függ.

* tea készítésére használt növény

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

A szóbeli gyakorlás főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép