Interjú

Spanyol

El horario de trabajo que tienen los latinoamericanos es diferente, depende del trabajo, la responsabilidad que tenga. Por decir en mi caso el horario de trabajo mío es, se empieza desde las ocho de la mañana y media durante toda la mañana, y a la una, o de una a dos y media está el "break" del almuerzo. Y nosotros terminamos, normalmente el horario es hasta las seis, pero trabajo normalmente hasta las ocho o nueve muchas veces diez de la noche.

El america..., el latinoamericano trabaja, si es por un horario probablemente cubra sus horas normales de trabajo, pero en el caso de trabajos de responsabilidad, creo que cubre la responsabilidad que es su objetivo, deja de hacerlo, deja de elaborar cuando termina eso.

Magyar

A latin-amerikaiak munkabeosztása eltérő, a munkától, a felelősségi kör­től függ. Mondjuk az én esetemben a munkabeosztás olyan, hogy kezdődik reggel fél kilenckor, egész délelőtt, és egykor... egytől fél háromig van az ebédszünet. Rendszerint hat körül végződik a munkaidő, de általában este nyolcig-kilencig, gyakran tízig is dolgozom.

Az amerikai... a latin-amerikaiak ha munkaidő alapján dolgoznak, akkor valószínűleg a normál munkaidő­ben, de a felelős beosztások­ban, ahol a felelősség egy cél elérésére vonatkozik, azt addig csinálják, addig dolgoznak, amíg kész nincs.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép