Interjú

Spanyol

Actualmente en México con la, el nivel cultural que se ha manejado ya cada vez más elevado, siento que esta situación que antes se manejaba de no llegar puntuales a una cita, el decirlo de una forma muy ligera "nos vemos a las cuatro", sabiendo la misma persona que iba a llegar media hora después, se ha ido eliminando poco a poco.

Y al nivel ejecutivo actualmente, el tiempo juega un papel tan importante que una persona es mal vista si no llega puntual a su cita. Entonces esa idea que se maneja del mexicano, creo que, nos toca irla eliminando, porque ya no es así en estos momentos.

Magyar

Mostanában Mexikó­ban - tekintettel az egyre emelkedő kulturális szint­re - úgy látom, az a korábbi állapot, hogy nem érkeznek pontosan egy találkozó­ra, az, hogy odavetik: "találkozzunk négykor" és tudják jól, hogy egy félórát késni fognak, fokozatosan visszaszorulóban van.

A vezetői szinten ma már az idő olyan fontos szerepet játszik, hogy nem nézik jó szemmel, ha valaki nem érkezik meg időben egy találkozó­ra. Vagyis ezt a mexikói­akról alkotott képet szerintem egyre inkább elfelejthetjük, mert jelenleg már nem így van.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép