Interjú

Spanyol

Definitivamente tengo que reconocer que la alta tecnología, actualmente, es muy necesaria para el mundo de negocios. No se puede conceptualizar un futuro sin..., por ejemplo, sin computo. Toda la comunicación en estos momentos a través, ya sea, de los "beepers" o de los teléfonos celulares es también importante, pero todo está en relación a... es importante para los negocios. Pero todo está en relación a cómo uno se maneje y pueda manejar su tiempo y su privacidad. Esa es mi opinión.

Magyar

Egyértelműen el kell ismernem, hogy a fejlett technológia jelenleg nagyon fontos az üzleti világ számára. Nem lehet olyan jövőt elképzelni, melyben nincs például számítástechnika. Mindenféle kommunikáció, ami a csipogó­kon vagy a mobil­telefonokon keresztül folyik, szintén fontos, de mindez összefügg... fontos az üzlet­hez, de mindez összefügg azzal, miképpen osztja be, tudja beosztani az ember az idejét, intézni a magánügyeit. Ez a véleményem.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép