Interjú

Spanyol

En el Perú los negocios normalmente se realizan a través de relaciones amicales. Es decir, si yo soy amigo de tal o cual persona que ocupa puestos directivos, voy a tratar en todo momento de estar muy bien relacionado con esa persona y que conozca a mi familia y yo conozca y que él conozca... perdón, que él conozca mi familia y yo conocer su familia de tal manera que podamos nosotros después, los negocios manejarlos perfectamente bien. Eso es muy, muy, muy usual en el Perú. Es por eso que en todo momento tratamos de estar en clubs que puedan uno estar, hacerse amigo, amigo de la persona ejecutiva.

Magyar

Peru­ban az üzleti ügyeket rendszerint baráti kapcsolatokon keresztül intézik, vagyis ha ennek meg ennek a vezető poszton lévő személy­nek a barát­ja vagyok, mindig arra fogok törekedni, hogy nagyon jó kapcsolat­ban legyek vele - ismerje a családomat és én ismerjem... és hogy ismerje... elnézést, hogy ismerje a családomat és én is ismerjem az ő család­ját, hogy aztán az üzleti ügyeket tökéletesen tudjuk intézni. Ez nagyon nagyon nagyon általános Peru­ban. Ezért van, hogy mindig igyekszünk klubok­ban lenni, hogy a döntéshozók­kal barátság­ban legyen az ember.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép