Interjú

Spanyol

Bueno, aquí en... bueno en mi caso yo soy diseñadora gráfica. Tengo un trabajo, o sea yo trabajo por mi cuenta y trato con gente de mi, de mi edad. Entonces sí llego a tener, mucha, o sea relación y llego a conocer mucho a las personas, entonces me involucro un poquito más con ellas. Este, y puedo llegar a tener alguna amistad que en otros casos no puede ser. Pero en mi caso sí llego a conocer muy bien a la gente con la que trato y llegar a tener una amistad pues con ellos ¿verdad? Hay de todo tipo, pero sí pasa.

Magyar

Hát itt... szóval ha az én esetemet nézzük, én grafikus tervező vagyok. Olyan munkám van, hogy egyéni­leg dolgozom, és velem egykorú emberek­kel van dolgom. Ezért gyakran adódnak olyan kapcsolatok... jobban megismerek másokat, így egy kicsit jobban összejövök velük. Kialakulhat olyan barátság, ami más esetekben nem feltétlenül. De az esetemben elég jól összeismerkedek azokkal, akikkel dolgozom, és össze is barátkozom velük. Van így is, úgy is, de mindenképpen előfordul.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép