Interjú

Spanyol

Bueno normalmente en Venezuela es como en, cuando estás hablando de negocios, que le des la mano a la persona que estás conociendo. Normalmente no nos besamos, sino cuando es una relación bastante de amistad, más que todo. Yo te recomendaría, si vas a tratar en negocios que cuando te presenten a las personas, extiendas tu mano y te mantengas una distancia por lo menos de un metro de distancia y que no tratarás de besar a la persona a menos que ella tome el primer paso.

Magyar

Hát, Venezuelában rendszerint úgy van, hogy... amikor üzleti ügy­ben vagy, akkor kezet fogsz a másik­kal, akivel megismerkedsz. Rendszerint nem adunk puszit, kivéve ha elég baráti viszony­ról van szó, leginkább. Azt tanácsolnám, hogy ha üzleti ügy­ben jársz el, amikor bemutatnak a másik­nak, nyújtsd a kezed és tarts legalább egy méter távolságot, és ne próbálj puszit adni a másik­nak, hacsak ő nem teszi meg az első lépést.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép