Interjú

Spanyol

En este país, yo sí he convivido con extranjeros de diferentes países. Y sí es muy cierto que en México somos, yo creo que todo va conjunto, ¿no? Somos muy cariñosos, muy, no nos gusta que la gente se sienta, bueno, que no nos gusta hacerlos sentirse mal. Siempre estamos tratando de ser amables. Entonces por lo mismo cuando hacen una pregunta, tú contestas 'sí' por esto o aquello y das una explicación para que quede claro, o 'no' por esto o lo otro. No somos tan fríos o tan tajantes, "sí," "no."

Magyar

Ebben az ország­ban... különböző országok­ból való külföldiek­kel volt már dolgom. Az biztos, hogy a mexikóiak... szóval szerintem minden összefügg. Nagyon szivélyesek vagyunk, nagyon... nem örülünk, ha mások... szóval nem örülünk annak, ha mások rosszul érzik magukat miattunk. Mindig igyekszünk barátságosak lenni. Éppen ezért amikor feltesznek egy kérdést, az ember úgy válaszol, "igen, ezért és ezért", és megmagyarázza, hogy világos legyen; vagy pedig "nem, ezért és ezért". Nem vagyunk olyan hűvösek vagy nyersek, hogy egyszerűen csak "igen", vagy "nem".

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép