Interjú

Spanyol

Bueno, yo creo que en ese sentido nos parecemos mucho. Porque realmente creo que en el Perú como en los Estados Unidos la venta se hace porque uno influencia sobre la mente del cliente. Y la mejor manera de influenciar sobre la mente del cliente y sobre la toma de las decisiones por parte de éste, es precisamente hablándole en un idioma que él domine perfectamente. Creo que una de las cosas que tenemos que hacer para poder convencer es realmente tratar los asuntos relacionados con la venta en el idioma del cliente.

Magyar

Hát, úgy gondolom, e tekintetben nagyon hasonlóak vagyunk. Mivel igazából azt hiszem Peru­ban ugyanúgy, mint az Egyesült Államok­ban az értékesítés úgy zajlik, hogy hatás­sal vagyunk az ügyfél gondolkodásmód­jára. És a legjobb módszer arra, hogy hatás­sal legyünk a gondolkodásmód­ra, illetve a döntéshozás­ra pontosan az, hogy azon a nyelven beszéljünk, melyet tökéletesen ismer. Szerintem az egyik dolog, ami a meggyőzés­hez szükséges, hogy az értékesítés­hez kapcsolódó ügyeket tényleg az ügyfél nyelvén bonyolítsuk.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép