Interjú

Spanyol

Bueno por experiencia laboral que he tenido, me he dado cuenta de que cada vez que recibimos a una persona de negocios americano, nos exigen hablar en inglés. Y muchas veces no estamos muy capaces para hacerlo, y las negociaciones no se hacen de la manera en que nosotros esperamos. Considero que sería mucho mejor que el americano que llegue a nuestro país, y que va a ser negocios con nosotros, pues que domine el español al igual que nosotros dominemos el inglés.

Magyar

Hát a munka­tapasztalatom alapján azt veszem észre, hogy akárhányszor amerikai üzlet­felet fogadunk, kénytelenek vagyunk angolul beszélni, pedig gyakran nem vagyunk igazán felkészültek erre, és a megbeszélés nem úgy zajlik le, ahogy vártuk. Szerintem sokkal jobb volna, ha a mi országunkba érkező amerikai, aki szeretne velünk üzleti ügyeket intézni, legalább úgy tudna spanyolul, mint ahogy mi angolul.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép