Interjú

Spanyol

No, definitivamente aquí se aplica "los negocios con el placer." Es muy común que el mexicano después de hacer una negociación o trabajar arduamente todo un día, este... se pongan de acuerdo entre compañeros y salir algún lado a convivir socialmente, esto es para, digamos, conocerse un poquito más ya desde un aspecto informal, y también pues que se integren más como equipo y no no más estén trabajando, no nada más estén trabajando y forzando a la gente, pues trabajar.

Magyar

Nem, itt egyértelműen érvényesül a "kellemeset a hasznossal". Nagyon gyakori, hogy miután letudtak egy tárgyalást, vagy keményen dolgoztak egész nap, a mexikóiak... megbeszélik a kollégák­kal, hogy elmennek valahová együtt lenni, azért hogy, mondjuk, egy kicsit megismerjék egymást kötetlenebbül is, és hogy csapat­ként is jobban összerázódjanak. Ne pusztán együtt dolgozzanak - mindössze együtt dolgozzanak és másokat hajtsanak.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép