Interjú

Spanyol

Puede verse un poco brusco si se insiste mucho en regresar al tema de la conversación. Usualmente se hablan de otros temas tratando de conocer un poco mejor a la persona la opinión que tiene de temas diferentes. También es importante darse cuenta si lo que está tratando de cambiar el tema es para conocerse mejor , o simplemente es realmente distraído. Entonces es importante, en la medida que vas conversando, tu también vas conociendo a la otra persona en opiniones de temas diferentes. Y lo vas llevando al tema principal en la medida que el tiempo de la reunión lo exige.

Magyar

Egy kissé nyers­nek tűnhet, ha valaki nagyon ragaszkodik ahhoz, hogy visszatérjen a beszélgetés eredeti témájához. Rendszerint más dolgok­ról is beszélnek, és igyekeznek egy kicsit jobban megismerni a másikat, a különböző témák­ról alkotott véleményét. Fontos tisztában lenni azzal is, hogy a témaváltás azért történik-e, hogy jobban megismerhessük a másikat, vagy egyszerűen csak szétszórtság. Vagyis fontos, hogy a beszélgetés folyamán te is megismered a másikat és a véleményét különböző dolgok­ról. Aztán eljutsz a főtémához is, amikor a találkozó során eljött az ideje.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép