Interjú

Spanyol

Normalmente el papel del abogado en el Perú es litigante. Es decir, una persona que va a tratar de defender a su cliente en sus mejores, con sus mejores opciones. Normalmente para una negociación, el que la hace es el director de la empresa o el gerente general de la empresa y no es usual que lleve a un abogado como parte de una negociación. Lo que sí hace es, una vez obtenida la negociación y obviamente si es de envergadura esta negociación, lo que sí hace es que su contrato pueda ser leído por un abogado, pero que participe directamente en una negociación no es muy usual en el Perú.

Magyar

Az ügyvéd szerepe Peru­ban rendszerint a pereskedés. Vagyis ez olyasvalaki, aki az ügyfelét védi a legjobb lehetőségek szerint. Egy megbeszélést rendszerint a vállalat igazgató­ja vagy a vállalat vezérigazgató­ja folytat le, és nem jellemző, hogy ügyvédet is visznek a megbeszélés­re. Inkább azt csinálják, hogy amikor a megbeszélés véget ér, és ez a megbeszélés nagy jelentőségű, akkor a szerződést elolvashatja egy ügyvéd, de hogy közvetlenül részt vegyen egy megbeszélésen, az nem túl jellemző Peru­ban.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép