Interjú

Spanyol

Bueno el papel del abogado en México, yo creo que se acude al abogado en la mayoría de los casos, ya que tienes el problema encima, ya que lo quieres resolver. En algunas excepciones o con algunas familias se acude al abogado para tramitar cuestiones de testamento, patrimonio con anticipación. Pero en general es alguien al... también es una persona a la que la familia le tiene confianza. Pero en la mayoría de los casos acudimos a ellos ya que tenemos el problema.

Magyar

Hát az ügyvéd szerepe Mexikó­ban... szerintem az esetek többségében akkor fordulnak ügyvéd­hez, ha már problémád van, amit meg akarsz oldani. Bizonyos kivételes esetekben, vagy egyes családok­ban ügyvéd­hez fordulnak végrendelet­tel kapcsolatos kérdések intézésekor, az örökség előzetes elrendezésekor. De általában ez olyasvalaki... olyan személy, aki, akiben a család megbízik. De az esetek többségében akkor fordulunk hozzájuk, ha már van egy problémánk, amit meg kell oldani.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép