Interjú

Spanyol

Relacionada a la contaminación o hacer negocios con industrias que afecten el medio ambiente y la ecología, es algo de que en los últimos años se está viendo con mayor preocupación acá en el Perú. Anteriormente, han habido muchas industrias, sobre todo en este caso la industria minera, que definitivamente pues a través de los deshechos, los relaves contaminaba, contaminaban los ríos y esto a su vez contaminaban los campos. Yo creo que cada vez más acá en el Perú se está trabajando en este tema. Creo que el hecho de que en este momento haya una apertura de mercado que esté viniendo mayor inversión, mayor tecnología, gradualmente se atacará este problema.

Magyar

A szennyezés tekintetében, illetve az üzleti együttműködés olyan cégek­kel, melyek hatással vannak a környezet­re, az ökológiára - az utóbbi évek­ben ezt nagy figyelemmel kísérik itt Peru­ban. Korábban sok olyan iparág volt - ebben az esetben különösen a bányászat -, amely a meddő, a hulladék révén szennyezte a folyó­kat, ami pedig szennyezte a földeket. Úgy vélem, Peru­ban egyre inkább dolgoznak ezen az ügyön. Szerintem a jelenlegi piacnyitás, ami egyre több beruházást, jobb technológiát hoz magával, fokozatosan megoldja ezt a problémát.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép