Interjú

Spanyol

En el Perú hay una tendencia muy fuerte a trabajar en equipo, en grupos de trabajo. El concepto básico es que no todos pueden cumplir todos los roles que se requieren para enfrentar a un cliente o a un proceso, con la misma calidad que lo podría hacer un equipo que tiene gente especializada en ciertos puntos. Entonces en el caso de atender a un cliente o buscar una solución para un cliente lo que se hace es, se define un equipo de personas que se dediquen a ayudar al cliente a llegar a esa solución, ¿no? Alguien se encarga de manejar el proyecto, alguien se encarga de generación de la propuesta, alguien se encarga de la evaluación técnica, pero todos dentro de un contexto de grupo, ¿no? en el cual hay ya unos roles predefinidos, ¿no?

Magyar

Peruban igen erős az a tendencia, hogy csapat­ban dolgozunk, munkacsoportok­ban. Az alapelgondolás az, hogy nem mindenki képes minden szerepet, ami egy ügyfél vagy egy folyamat kezeléséhez szükséges, ugyanolyan minőségben ellátni, mint egy csapat, ahol bizonyos dolgokra specializált emberek találhatóak. Ezért amikor egy ügyfél­lel kell foglalkozni, vagy egy ügyfél számára megoldást találni, akkor az történik, hogy meghatároznak egy csapatot, ami azzal foglalkozik, hogy segítsen az ügyfél számára megoldást találni. Valakit megbíznak a projekt irányításával, valakit az ajánlatkészítés­sel, valakit a műszaki értékelés­sel, de mindezt egy csoporton belül ugyebár, ahol már előre meghatározott szerepek vannak.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép