Interjú

Spanyol

Normalmente la gente tiene maneras de pensar independiente. Sin embargo yo creo que los latinos somos muy sentimentales y muy culposos. Entonces siempre vamos a dar la primera oportunidad a la empresa donde estamos trabajando actualmente. Si tenemos una oportunidad irrenunciable, vamos a hablar con nuestro jefe. Si es que la empresa actual nos puede mejorar las condiciones, nos vamos a quedar. En el caso de que sea imposible, en ese caso creo que nos iríamos.

Magyar

Az emberek rendszerint a maguk feje után mennek. Mindazonáltal szerintem a latin emberek igen szentimentálisak és bűntudatosak. Ezért elsődlegesen annak a cég­nek adunk egy esélyt, amelyiknél jelenleg dolgozunk. Ha egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapunk, beszélünk a főnökünkkel. Ha a jelenlegi cégünk javítani tud a feltételeken, maradunk. Amennyiben ez nem lehetséges, abban az esetben azt hiszem elmegyünk.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép