Interjú

Spanyol

Creo que una de las formas de negociar, si bien, se basa en el conocimiento del producto que queremos comprar o vender, por otro lado también es importante las personas con quien vamos a tratar. Yo creo que en este sentido nosotros los latinoamericanos le damos mucha énfasis a las personas. Para nosotros las personas son totalmente diferentes. Cada una tiene su propio estilo, su propia manera de ser. Y llegar a esa persona a conocerla y desarrollar con ella una suerte o una relación puede tener una gran influencia en el cierre del negocio.

Magyar

Úgy gondolom, az üzletkötés egyik formája az, ha a megvásárolandó vagy eladandó termék ismeretére alapozunk - másfelől az a személy is fontos, akivel üzletelünk. Azt hiszem, ebben az értelemben mi, latin-amerikaiak nagy hangsúlyt fektetünk az egyén­re. Számunkra az egyének teljesen különbözőek. Mindegyiknek meg van a maga stílusa, a maga modora. És ennek az egyén­nek megismerése, az együttműködés vagy a kapcsolat kialakítása nagy hatással lehet az üzlet megkötésére.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép