Interjú

Spanyol

En empresas peruanas, la idiosincrasia misma de las personas evitan contratar gente de la misma familia porque hay dichos acá en el Perú donde dicen que es malo meterse con familiares en una empresa. Sin embargo, esto es relativo. Por lo menos hay mucha libertad y todo esto depende de la familia misma, si desea contratar gente que son familiares. No es necesariamente prohibido o mal entendido contratar gente que sean hermanos, tíos. Uno es libre de optar lo que uno desea, ¿no?

Magyar

A perui cégek­nél az emberek egyik jellemzője, hogy kerülik azt, hogy a család­ból vegyék fel az embereket, mert itt Peru­ban még szólás is van arról, hogy nem jó a családtagokat belekeverni a cég dolgaiba. Mindazonáltal ez viszonylagos. Legalábbis nagy szabadság van e téren és mindez magán a családon múlik - hogy a család­ból akarnak-e embereket alkalmazni. Nem feltétlenül tilos, nem veszi feltétlenül rosszul ki magát, hogy testvéreket, nagybácsikat alkalmazunk. Végülis mindenki szabadon választhat kedve szerint.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép