Interjú

Spanyol

En México como en todo el mundo, diría yo, es importante tener relaciones y contactos. Y esto es claro que puede ayudar para conseguir un empleo o no. Pero, si esta persona no cuenta con las habilidades o aptitudes para desempeñar eficientemente un trabajo, esta persona no creo que vaya a durar mucho tiempo. Las relaciones definitivamente son importantes, pero creo que son tan importantes como en cualquier... en México como en cualquier otro país.

Magyar

Mexikó­ban - ugyanúgy, mint bárhol a világon - fontosak a kapcsolatok és összeköttetések. Ez nyilvánvalóan segíthet egy állás elnyerésében. Viszont ha ez az illető nem rendelkezik a munka hatékony elvégzéséhez szükséges képességek­kel, készségek­kel, nem hiszem, hogy túl sokáig húzza. A kapcsolatok egyértelműen fontosak, de azt gondolom, éppen annyire fontosak, mint bármely... Mexikó­ban, mint bármely más ország­ban.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép