Interjú

Spanyol

Yo considero que si uno está haciendo una conversación con una persona del Perú existen tres temas que me parecería que a mí en particular y a muchos peruanos les incomodaría tocar y principalmente porque consideramos que estos temas son situaciones que se presentan en el momento pero que no reflejan la realidad de la sociedad peruana.

El primer tema que yo trataría de evitar en una conversación de este tipo es el asunto del terrorismo. El otro tema que definitivamente no tocaría es el tema del tráfico de drogas y finalmente el problema de la corrupción en las oficinas del gobierno. Porque ambos... los tres temas creo yo, que los peruanos hemos identificado como cosas que se deben solucionar y en lo que estamos trabajando desde hace bastante tiempo.

Magyar

Úgy vélem, ha valaki egy perui­val folytat beszélgetést, három olyan téma van, melyet szerintem számomra és sok perui számára kényelmetlen lenne érinteni - elsődlegesen azért, mert ezeket a témákat olyan ügyek­nek tartjuk, melyek most előtérben vannak, de nem tükrözik a perui társadalom valóságát.

Az első téma, amit megpróbálnék elkerülni egy ilyen beszélgetés­ben, az a terrorizmus. A másik, amit biztosan nem érintenék, a drogkereskedelem, és végül az állami hivatalok­ban meglévő korrupció problémája. Ez a három téma ugyanis szerintem olyasmi, amiről a peruiak felismerték, hogy meg kell oldani, és amin már jó ideje dolgozunk is.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép