Interjú

Spanyol

El jefe por lo general se considera una persona de mayor nivel, mayor jerarquía, con mayor privilegio. Se les suele dar todas las bondades o características especiales para su cargo. De allí que, el ubicar una oficina para ellos, se suele ser la mejor, la con mayor presentación, alfombrada y si se quiere implementado con los mejores equipos. A diferencia de repente de los empleados normales y comunes que la carencia es evidente en ellos de algunos elementos propios de una oficina.

Magyar

A főnököt rendszerint magasabb szinten, a hierarchiában feljebb lévő lévő személy­nek tekintik, több privilégium­mal. Megkapják a munkakörükre jellemző juttatásokat. Kezdve onnan, hogy az irodájuk a legjobb helyen szokott lenni, a legjobb megjelenés­sel, szőnyeg­gel, és - ha igénylik - a legjobb felszereltség­gel. Ugyanakkor az átlag, közönséges alkalmazottak irodái tekintetében nyilvánvaló hiányosságok vannak bizonyos szempontból.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép