Interjú

Spanyol

Bueno, en cuanto a las oficinas acá en el Perú, varían según el tipo de trabajo que hay. Hay desde muy amplias, muy pequeñas. A veces no tiene ninguna relación con el tipo de trabajo. Puede ser un gran negocio, pero puede ser una oficina muy pequeña. En mi experiencia, yo he tenido, este, oficinas muy pequeñas. En ellas he podido elaborar todo un trabajo. Inclusive en el trabajo actual he tenido oportunidades hasta de tener personal propio, dentro de la misma oficina de la personal del jefe del trabajo. Había algo más que [...] en esto.

Magyar

Hát, ha az irodákat nézzük itt Peruban, azok az ott végzett munka fajtája szerint térnek el. Vannak nagyon tágasak és nagyon kicsik. Bizonyos esetekben ez nincs semmilyen kapcsolatban a munka fajtájával. Lehet nagy vállalkozás, de az iroda mégis nagyon kicsi. Az én tapasztalataim nagyon kis irodák­hoz fűződnek, ezekben minden munkámat el tudtam végezni. A jelenlegi munkahelyemen is meg volt a lehetőségem arra, hogy saját beosztottaim legyenek, ugyanabban az irodában, mint a főnökéi.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép