Interjú

Spanyol

Antes de tocar el tema de negociación, a mí me gustaría hacer un poquito de la historia de mi formación pasada. Antes de venir a trabajar a la empresa en la cual yo estoy actualmente, yo he sido por casi 20 años oficial de la marina de guerra del Perú. Esto ha hecho que mi experiencia esté orientada a que cuando yo establezco una negociación con alguna persona, generalmente aborde el tema directamente y no haga lo que en muchos otros casos se hace que es tratar de familiarizarse con la persona con la que voy a empezar a conversar un tema específico. Por eso es que mi técnica de negociación en cualquier caso generalmente está orientada a dirigirme lo antes posible al punto que es el tema que yo quiero tratar.

Magyar

Mielőtt rátérnénk a tárgyalás témájára, szeretnék egy pár szót ejteni a korábbi végzettségemről. Mielőtt a jelenlegi cégemhez kerültem volna, közel húsz évig tiszt voltam a perui haditengerészet­nél. Ez a tapasztalat olyasformán alakította a hozzáállásomat, hogy amikor tárgyalás­ba kezdek valakivel, általában azonnal belevágok a témába, és nem azt csinálom, amit általában szoktak, hogy igyekeznek először megismerkedni azzal, akivel egy adott témáról tárgyalni kezdenek. Ezért a tárgyalási technikám rendszerint bármely esetben az, hogy a lehető leghamarabb rátérek a témára, amit meg szeretnék beszélni.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép