Interjú

Spanyol

Bueno aquí en México yo creo que somos unas personas un poquito más cálidas y tratamos de involucrarnos un poquito antes para conocer a las personas. Yo creo que en el momento de negociar algún punto por lo menos, yo no conozco mucho en Estados Unidos, pero por lo menos aquí en México yo procuro conocer un poco a la persona, involucrarme un poquito en lo que ella hace, para poder entonces pues salir triunfante en la negociación que quiero hacer.

Magyar

Szóval, azt gondolom, itt Mexikó­ban az emberek­ben kissé több melegség van, és igyekeznek előbb egy kicsit megismerni a másikat. Úgy gondolom, amikor az ember valamit megtárgyal, akkor legalábbis... nem nagyon tudom, hogy megy ez az Egyesült Államok­ban, de Mexikó­ban legalábbis úgy van, hogy igyekeznek egy kicsit megismerni a másikat, valamennyire rálátni arra, hogy mivel is foglalkozik, hogy aztán sikeresebben lehessen megvalósítani az üzletet.

Vissza a téma gyűjtőoldalára

Una colección de recursos de web para estudiantes del idioma español.   A collection of online resources for Spanish language learning.

Nyelvi alapok

Nyelvgyakorlás

Játékos tanulásForrások

Nyelvi szolgáltatások

Igeragozás

Írd be a spanyol ige főnévi igenévi formáját (saber, andar stb.)   ñ  

 


Az oldalon...

...egy rövid spanyol interjú és annak - eredeti, valamint magyarra fordított - szövege található.

Az interjúk főoldala

©2005-2018 E-spanyol.hu

Az oldal címe:

Médiaajánlat | Honlaptérkép